П`ятниця, 29.03.2024, 12:49
Главная | Мой профиль | Выход Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
Меню In-love
Ваш Профіль
Прівєтік, Гость

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Мини-чат
Топ 100 Дівчата
Top * Top * Top_In-Love * Top * Top * Top * Top * Top * Top
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Наша Кнопка
...
Главная » 2011 » Жовтень » 5 » 6 правил сексуальної розмови
20:54
6 правил сексуальної розмови

6 правил сексуальної розмови

На думку психологів, сексуальна розмова між партнерами має подвійну користь. З одного боку - це дуже дієвий спосіб спілкування між двома партнерами, що допомагає у встановленні міцних довірчих відносин.
Для більшості чоловіків дуже важливо знати, що їх жінка хоче від сексу, і за допомогою яких конкретних прийомів вони можуть принести їй задоволення. І оскільки прояв задоволення у жінок не носить такого яскраво вираженого характеру, як у чоловіків, то, висловлюючи свої бажання недвозначним чином, ви можете допомогти своєму партнерові зрозуміти, що він робить правильно, а що ні.

З іншого боку, сексуальну розмову підігріває сексуальне бажання, викликаючи додаткове, і, як признаються багато чоловіків, особливо гостре збудження. Не важливо, що або як ви при цьому говорите, чоловікам подобається знати, що їх партнерка збуджена, це примушує їх відчувати себе хорошими коханцями. І слова, які можуть примусити почервоніти навіть вашу подушку, можуть додати яскравості до вашого сексуального життя і привнести в нього нові фарби.

Багато жінок, особливо молодих і/або недосвідчених, неохоче спілкуються на сексуальні теми, поки не усвідомлюють, наскільки це ефектно діє на їх чоловіків. Багатьом заважає боязкість, відчуття соромливості, огида до "брудних" слів. Але сексуальна розмова не може бути "брудною", якщо вона влаштовує обох партнерів. 

Не обов'язково також удаватися до неї тільки в спальні. Спілкування на інтимні теми протягом дня створює між вами і вашим партнером романтичну, плотську і емоційно насичену атмосферу. Дослідження також показують, що жінки, які відкрито говорять про свої бажання, більш задоволені своїм сексуальним життям і легше досягають оргазму.
Але володіння сексуальною розмовою, так само, як і володіння іноземною мовою, не приходить автоматично. Спочатку це може навіть здаватися дурним або смішним. Тому, якщо ваш чоловік натякає, що йому хотілося б що-небудь почути від вас у момент близькості, а ви, загалом, не проти, просто вам не вистачає сміливості і/або досвіду, ви можете спробувати почати сексуально спілкуватися один з одним за допомогою декількох простих і безболісних прийомів:

Встановіть основні правила.
Спершу, встановіть основні правила вашого інтимного спілкування, тому що сексуальна розмова, так само як і власне сам сексуальний акт, повинна приносити задоволення обом партнерам. І якщо якісь слова або фрази короблять вас або здаються вам образливими, краще заздалегідь сказати про них своєму чоловікові, оскільки різні люди мають різні уявлення про прийнятність тих або інших слів. Особливо важливо домовитися про назву геніталій, щоб в найвідповідальніший момент дурна кличка не викликала у вас сміху або роздратування.

Практикуйтеся.
Прислухайтеся до своїх відчуттів під час сексу і спробуйте описати словами, що ви відчуваєте і що б вам хотілося. Краще заздалегідь придумати основні фрази, які ви б хотіли сказати своєму партнерові і спробувати вимовити їх вголос кілька разів. Сказати удвадцяте, набагато легше, ніж в перший. 
До того ж це звучатиме природніше і невимушено. Краще почати поступово і з найпростіших фраз: "Я тебе хочу!" і "Мені подобається, коли ти так робиш!" Багато жінок відчувають себе більш розкуто, якщо уявляють себе на місці якої-небудь актриси з кінофільму. 
Також протягом дня спробуйте виражати найзвичайніші прохання до вашого чоловіка плотським сексуальним голосом.

Вчіться у професіоналів.
Не бійтеся плагіату. Проблема багатьох жінок полягає в тому, що вони просто не можуть придумати, що сказати. Але для цього і існують спеціалізовані журнали і відео. З них ви без зусиль можете черпнути найбільш близькі вам фрази.
Спробуйте також прочитати вашому чоловікові вголос декілька уривків з еротичних журналів, і постарайтеся зрозуміти, які саме фрази або слова викликають у нього найбільше збудження.

Телефонна розмова.

Якщо ви відчуваєте себе дуже обмежено при розмові віч-на-віч, спробуйте потренуватися, розмовляючи з партнером по телефону. Багатьох чоловіків дуже збуджує, коли жінка розповідає їм по телефону про свої таємні фантазії і бажання.

Спробуйте розмовляти іншою мовою.
Багатьом людям - як чоловікам, так і жінкам - дуже подобається, коли їх партнер під час занять коханням говорить інтимні речі на іншій мові. Навіть якщо вони і не знають цієї мови. Тим краще, можете говорити все, що хочете, не побоюючись за зміст. Головне робити це сексуальним голосом. Не обов'язково навіть добре володіти англійським або французьким, підійде будь-яка мова, яку ви хоч трохи знаєте.

Якщо ви не можете себе примусити.
Але що якщо ви ніяк не наберетеся сміливості і не можете видавити ні слова? Розслабтеся - і пам'ятаєте, що, спілкуючись з своїм партнером на інтимні теми, ви сприяєте встановленню між вами ближчих і довірчих відносин. Але якщо, проте, ви відчуваєте, що сексуальні розмови - не для вас, не засмучуйтеся. Найголовніше в заняттях коханням - ентузіазм і природність. Еротичні рухи і звуки теж є засобом інтимного спілкування, якщо ви не можете сексуально розмовляти - ви завжди можете сексуально стогнати.


Категория: Кохання та секс | Просмотров: 3420 | Добавил: in-love | Рейтинг: 3.2/27
In-love
Сподобався Матеріал Тоді Проходьте Регістрацію і оставляйте свій Коментар Ваша Думка Для Нас Важлива.
[ Регистрация | Вход ]
Наші Категорії
Сьогодні пєм За ?
Гороскоп 2011-2012
Статистика Сайта
» Зарег. на сайті
Всього: 72
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» З них
Адмінів: 1
Модераторів: 1
Фотографів: 5
Романтиків: 19
Перевірених: 33
» З них
Хлопців: 22
Дівчат: 50
Ми в Vkontakte
Ми [b]онтакте
Топ 100 Хлопці
Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love
Календарь
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Подробно
Онлайн
У нас Були
Сегодня нас посетило
Погода в Україні
Поиск

Романтичні вірші,романтичні статуси,кохання та секс,романтичні історії
Конструктор сайтів - uCoz