Понеділок, 29.04.2024, 12:34
Главная | Мой профиль | Выход Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
Меню In-love
Ваш Профіль
Прівєтік, Гость

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Мини-чат
Топ 100 Дівчата
Top * Top * Top_In-Love * Top * Top * Top * Top * Top * Top
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Наша Кнопка
...
Главная » 2011 » Лютий » 6 » Романтичні смс Вірші
19:01
Романтичні смс Вірші
Любимая Моя любовь далеко от меня, Очень красива и нежна она, Девочка—Солнишко, Как ты хороша! Последний вечер ты со мною, И большэ не увижу я тебя, Но знай что в серце,
Ты есть у меня.
********************
Серед безлічі думок, В океані суму й щастя, Через терни до зірок, Дивна стежка простяглася. Хтось її мина зумисно, Хтось на неї й не ступа, Комусь іти було вже пізно, На півдорозі хтось зверта. Але боятися не треба, Твій шлях підкажуть почуття, Й душа злітатиме до неба, Бо назад немає вороття. Про цю стежину чули всі, Вона - не зрада, не провалля. Хай знає кожен в майбутті, Що ім'я її - КОХАННЯ!!!
************************
Її волосся темне довге І запах в неї притягучий- До нестями сексуальний, А на обличчі-очі, ясні і прозорі, В яких є погляд, ніжний-загадковий, Солодкі губки, посмішка красива, І це усе про Тебе моя дівчина мила!
************************
Весна Кінець весни початок літа, А навкруги усе, в біло –рожевім цвіті, Таке яскраве і чудове, У цей весняний день казковий. Будь Любима ти щаслива, здорова, мила, Як завжди неповторима, І до нестями так красива, Будь така- казкова, як оця весна, що є навколо!
************************
Зустріч Зустрілись вперше ми з тобою, На перехресті всіх шляхів, Ти ішла красивою ходою, І почерк твій я полюбив, Підійшовши- ніжно посміхнулась, Взаємно теж я відповів, А серце моє ще сильніш забилось, Бо любов свою зустрів!
************************
Тепло Велика зірка з неба світить, І своїм промінням, Просто в землю мітить, Обігріваючи її, Від усього темного і злого, І дарує нам тепло, Що називається любов’ю.
************************
Сонце Дивлюся на безхмаре небо, Де сонце ясне світить, І радію тому, Що ти є на цьому світі, Така любима і прекрасна, І моя любов до тебе, Ніколи не погасне.
************************
Дві любові Є у мене дві любові, Одна Любов – це ім’я твоє, Ну, а друга любов – це любов, До тебе самої. Не хочу більш влюблятись так, Як влюбився я у тебе, Не хочу розбивати, дівочі я серця, Як розбила ти моє, влюбивши в себе.
************************
Серце Моє розбите серце, Виривається з груді, Бо нема любові тої, Що дарила ти мені. Не жалію я, Що нас доля розвела, Бо знайдем - ми ще ту любов, Що нам дана, І щасливі будем ти і я.
************************
Щастя Не любиш ти мене так сильно, Як любиш ти його, Чи будеш ти щаслива з ним, Коли будете ви разом. Не плачеш ти за мною так, Як плачу я, Бо люблю тебе, Всім серцем і душею я.
************************
Ціна любові Не ціниш ти любов мою, Но час мине і ти згадаєш все, Як було добре нам у двох, Коли зустріла ти мене. Не знаю мила моя, Як дальше буде в нас, Но точно знаю, буде так, Як Бог нам дасть!
************************
Очi Твої очi, Так усміхаються менi, I дивлячись на тебе, Я неначе мов у снi. Люблю тебе, люблю i все! Бо нема на тому свiтi тої, Що полюбить так, мене, як я тебе.
************************
Дякую за все... Я знаю, Все в житті швидко минає. Радість, туга, сум, кохання, Час, пригоди, біль, зізнання. Все це відчуття прекрасні. В серці ноти, Дуже важко, Цей шалений стук і стук, Я торкаюсь твоїх рук... А вустам насправді важко Щось сказати тобі в слух. Ноти серця, Дивні ноти, Не лягають на папір, Грають лиш для тебе В мені німу пісню... "Рух, думки, слова,прощання, Біль від відчуття кохання"
************************
Любов-це музика душі твоєї, Це почуття провини і жалю, Це міра радості й печалі, Це ніжність слів "тебе люблю". Любов-це біль солодка і кривава, Це спогади приємні і сумні, Це пісня, що в думках лунає, Це запах квітів на весні. Любов - це світло і безодня, Це одночасно тиша й шум, Це тисяч поглядів бажання, Це щастя оповите в сум.
*****************************
Люблю,люблю,люблю Про все, про все, про все З Тобою забуваю Комок у горлі жме, В той час як проводжаю, Ледь стримую сльозу, Біль смутку відчуваю, Люблю, люблю, люблю Навіщо ж відпускаю. Яка коротка мить, Побуть в обіймах щастя, І знов чекати, жить - Як в затяжне ненастя. Ти Сонечко й тепло, Чарівна квітка, ніжна пісня, З Тобою був, то все цвіло, А зараз знов опавше листя. Я ледве стримую сльозу Від смутку у цей вірш втікаю, Люблю, люблю, люблю І за Тобою вже скучаю...
*********************
Я люблю тебе завжди Надоїв цей дощ у грудні, Безкінечні сірі будні, Високосний рік минає, Тільки радості немає. Все ж надія в серці тліє І кохання душу гріє, Від одних думок про Тебе, Світлим день стає для мене. Будь, що бкде, тільки ТИ Щоб завжди була щаслива Я люблю Тебе завжди Квіточка моя вродлива.
*********************
я і ти Мої кроки, твої крила... Я ступаю, ти летиш. Мої сльози - твоя сила: я тремчу, а ти гориш. Мої вірші, твоя пісня; в моїм серці образ твій. Моє "любиш?... " - твоє "звісно", Мої хокку - твій сувій. Я поділена, ти - частка; я проста, ти - ряд умов. Твої губи - моя пастка: математика й любов. Мої очі, твоє тіло... Моя райдуга - твій міст. Моє чорне, твоє біле: я - самотня, ти - соліст.
**********************
Шлях Затамую подих тихо Чує серце моє лихо Де поділося кохання Чом пішло воно
Не питаючи нікого Не говорячи нічого Залишило лиш тривогу Та сумні вірші Їх візьму собі в дорогу Якщо буду мати змогу Якщо стане мені сили Донесу їх до могили Шлях мені освітить Сонце Зацвітуть барвисті квіти Місяць добрий вечір скаже Тихо ніч на Землю ляже Якщо дихать стане важко Та нога спіткнеться тяжко Я навколішки пристану Коли зовсім сил нестане Тихо помолюся Богу Та подамся у дорогу
*********************
Я могу... Я могу тебя очень ждать, Долго-долго и верно-верно, И ночами могу не спать Год, и два, и всю жизнь, наверно!
Пусть листочки календаря Облетят, как листва у сада, Только знать бы, что все не зря, Что тебе это вправду надо! Я могу за тобой идти По чащобам и перелазам, По пескам, без дорог почти, По горам, по любому пути, Где и черт не бывал ни разу! Все пройду, никого не коря, Одолею любые тревоги, Только знать бы, что все не зря, Что потом не предашь в дороге. Я могу для тебя отдать Все, что есть у меня и будет. Я могу за тебя принять Горечь злейших на свете судеб. Буду счастьем считать, даря Целый мир тебе ежечасно. Только знать бы, что все не зря, Что люблю тебя не напрасно!
*************************************
Без тебя не могу я жить.без тебя лишена я счастья.не могу я другого любить-я в плену твоих чар,в твоей власти!
*******************
Я не живу, я существую,а жить смогу я лишь тогда,когда я вновь тебя увижу,когда обнять смогу тебя.
*******************
Прости меня! Есть три причиныЛишь по которым стоит жить.Любить тебя и быть любимым,И за любовь благодарить.
***************
Прекрасные глаза и чувственные губы.Красива, обаятельна, стройна.Ее боготворили мужчины однолюбы,А остальные просто без ума!
************************
Любима Як би ти знала Люба моя, Як сильно тебе я люблю, I не знаю киця мила, Як без тебе я проживу. Весь час коли був я з тобою, Так добре було менi, А зараз моє серце покою немає, I дуже сумно на душi. Не сплю, не їм i не гуляю, Не знаю, що робить менi, За тобою сильно я скучаю, I часто ти приходиш у вісні. Не знаю чи полюблю, Когось ще так як тебе, I нiколи тебе не розлюблю, Рiдне сонечко Ти моє.

Категория: Романтичні Статуси | Просмотров: 5928 | Добавил: in-love | Рейтинг: 2.9/27
In-love
Сподобався Матеріал Тоді Проходьте Регістрацію і оставляйте свій Коментар Ваша Думка Для Нас Важлива.
[ Регистрация | Вход ]
Наші Категорії
Сьогодні пєм За ?
muly29(32)
Гороскоп 2011-2012
Статистика Сайта
» Зарег. на сайті
Всього: 72
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» З них
Адмінів: 1
Модераторів: 1
Фотографів: 5
Романтиків: 19
Перевірених: 33
» З них
Хлопців: 22
Дівчат: 50
Ми в Vkontakte
Ми [b]онтакте
Топ 100 Хлопці
Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love
Календарь
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Подробно
Онлайн
У нас Були
Сегодня нас посетило
Погода в Україні
Поиск

Романтичні вірші,романтичні статуси,кохання та секс,романтичні історії
Конструктор сайтів - uCoz