Четвер, 25.04.2024, 02:32
Главная | Мой профиль | Выход Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
Меню In-love
Ваш Профіль
Прівєтік, Гость

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Мини-чат
Топ 100 Дівчата
Top * Top * Top_In-Love * Top * Top * Top * Top * Top * Top
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Наша Кнопка
...
Главная » 2011 » Жовтень » 5 » У коханні всі засоби підійдуть
20:23
У коханні всі засоби підійдуть

У коханні всі засоби підійдуть


Наполегливість - риса сама по собі зовсім не погана. "Брати долю за лацкани" - означає проявляти силу духу. Але подібні дії відносно людини, та ще коханого, є не що інше як замах на права особи, а кому сподобається утиск власних прав? Тим більше у формі ультиматуму.
Уявіть, що наполегливий залицяльник вам заявляє: "Або ти будеш зі мною, або ось в цю хвилину обернуся, і тільки ти мене й бачила..." Жінка з відчуттям власної гідності в такій ситуації, швидше за все, сама обернеться і піде. Та, яка "слабкіша в колінах", злякається втратити коханого і погодиться. Але питання: чи варто триматися за людину, що виявляє свої відчуття в такій категоричній формі?

Що гріха таїти, ми хоч і слабка стать, але інколи любимо "пограти м'язами", тобто узяти свого партнера на переляк. Робимо ми це, не замислюючись, з легкістю, прямо скажемо, надзвичайною. Всякий інший шлях досягнення домовленості з чоловіком - переговори, взаємні поступки і обхідні маневри - вимагають роздуму, часу, душевних сил. Куди простіше, здається, уперти руки в боки і заявити відверто: "Якщо ти, голубчик, не купиш мені цю шубу, я піду до мами, а ти живи, як хочеш", Вперше "голубчик" може злякатися і викласти гроші на жадану вами шубу. Піти на поступки він може і в друге, і утретє, поступаючись черговим вимогам зробити ремонт, купити машину, поміняти улюблену роботу на високооплачувану. Але якщо ваш коханий не завершена рохля, то одного разу він може вирішити: "А може - ну її? Хай йде до... мами".

 А ти з ним за це не спи!
Нічого сказати: порада хороша! Його охоче втішать "доброзичливці", які обов'язково знайдуться серед подруг, сусідок, навіть родичок. Теоретично так і практично можна в ультимативній формі заявити партнерові, що сексу не буде, поки він не полагодить кран, не купить все ту ж горезвісну шубу або не відправиться з вами на дачу копати город. Як правило, подібні ультиматуми працюють непогано. Та все ж тут варто врахувати як мінімум дві обставини. По-перше, подібна загроза з етичної точки зору виглядає не самим кращим чином. Виходить, що ви віддаєтеся вашому чоловікові не через кохання, а з корисливих міркувань. По-друге, відмовляючи коханому в близькості, ви, так би мовити, своїми руками штовхаєте його шукати ласки на стороні. А крім того, ультиматум типу з тобою "не спатиму, якщо ти..." - неминуче забиває клин в партнерські або сімейні відносини. І нехай навіть цей клин не дуже помітний з першого погляду, з часом він дасть про себе знати, поступово розхитуючи ваш союз. Як, втім, і ультимативна політика будь-якого іншого змісту.

Постав себе на його місце
Здатністю ставити себе на місце іншого володіють далеко не всі люди. А тим часом саме цей чудовий дар дозволяє найкращим чином налагоджувати будь-які відносини. Набути цей дар зовсім не складно, варто тільки дати працю уяві. Уявіть, що це не ви, а він категорично заявляє: "Якщо не проведеш відпустку в товаристві моєї мами, не получиш від мене ні копійки!" Що це, як не шантаж? Напевно, ви віддали перевагу б проханню в найпокірливішій формі, і притому з можливістю для вашого відступу. І тоді, швидше за все, ви подумаєте: "Ну потерплю я цю свекруху, вона йому все-таки мати рідна". З іншого боку, ви можете так само покірливо і переконливо довести, що відпустку краще провести наодинці один з одним. Одним словом, політика взаємних поступок набагато дієвіша за будь-який ультиматум.


Категория: Кохання та секс | Просмотров: 1198 | Добавил: in-love | Рейтинг: 3.3/14
In-love
Сподобався Матеріал Тоді Проходьте Регістрацію і оставляйте свій Коментар Ваша Думка Для Нас Важлива.
[ Регистрация | Вход ]
Наші Категорії
Сьогодні пєм За ?
Гороскоп 2011-2012
Статистика Сайта
» Зарег. на сайті
Всього: 72
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» З них
Адмінів: 1
Модераторів: 1
Фотографів: 5
Романтиків: 19
Перевірених: 33
» З них
Хлопців: 22
Дівчат: 50
Ми в Vkontakte
Ми [b]онтакте
Топ 100 Хлопці
Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love
Календарь
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Подробно
Онлайн
У нас Були
Сегодня нас посетило
Погода в Україні
Поиск

Романтичні вірші,романтичні статуси,кохання та секс,романтичні історії
Конструктор сайтів - uCoz