Четвер, 28.03.2024, 18:48
Главная | Мой профиль | Выход Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
Меню In-love
Ваш Профіль
Прівєтік, Гость

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Мини-чат
Топ 100 Дівчата
Top * Top * Top_In-Love * Top * Top * Top * Top * Top * Top
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Наша Кнопка
...
Главная » 2011 » Жовтень » 5 » Умій його вислухати
20:17
Умій його вислухати

Умій його вислухати


Хто попереджений — той озброєний. Озброївшись знаннями про те, що не подобається чоловікам в ліжку, можна уникнути багатьох помилок. Яка жінка не мріє, щоб близькість з коханим завжди була б бажаним святом, не перетворювалася на смутний "подружній обов’язок" і щоб ложе кохання ніколи не ставало полем брані! А чом би не спробувати зробити цю казку бувальщиною, прислухавшись до характерних сентенцій про те, що дратує і що радує їх чоловічу величність в сексуальній поведінці партнерки. Тим більше що в основних "претензіях" сильна стать, не змовляючись, одностайна.

І чому це у них тільки одне в голові"?
Мабуть, найголовніше з того, що на дух не переносять чоловіки, це коли жінки демонструють свою зневагу до сексу. Хоча ламати списи із-за цього вічного "яблука розбрату" між статями щонайменше смішно. Як мовиться, всі претензії до еволюції, що "зробила" чоловічий статевий потяг сильніше жіночого. Їх ображає, коли слабка стать критикує готовність "цих самців займатися сексом завжди". "Вона, бачте, вище за це!" — обурюються ображені таким відношенням до сексу чоловіки, не розуміючи головного — жінці потрібно, щоб спочатку її зрозуміли і полюбили, тільки потім їй захочеться сексу. Ніхто не говорить, що чоловікам не хочеться кохання, але сприйняти його вони можуть тільки через секс. Тому зрозуміло, що чоловік хоче бачити поряд з собою кохану, одержуючу від сексу таке ж задоволення, як і він.

Говоріть про бажання!
Якщо ви постійно покладатимете на обранця всю відповідальність за свої відчуття під час близькості, не сумнівайтеся — ви семимильними кроками рухаєтеся до розлуки з ним! Той же самий фінал напевно чекає жінку, якщо вона ніколи не пробувала сама виступити ініціатором близькості. Навіть найтерплячішому чоловікові набридне постійно відчувати себе з жінкою так, немов він складає іспит на звання умілого коханця, зобов'язаного вгадувати всі бажання тієї, яка лежить поряд. Повірте, представників сильної статі не надихне, якщо під час сексу ви весь час мовчатимете, як партизанка на допиті, і страждатимете від незадоволеності. Отже не приховуйте від чоловіків своїх бажань — нічого, окрім подяки, від них за це вам не "загрожує". На жаль, виховання заважє деяким жінкам зрозуміти, що, якщо ви самі деколи намагаєтеся спокусити, "схилити" коханого до бажаної близькості, це означає для нього лише прояв вашої любові, а не розбещеності!

Хочеш бути щасливою? Будь нею з ним!
Деякі чоловіки так і не можуть осягнути вражаючого (для них) факту: обов'язковий оргазм чистий чоловічий критерій успіху, але зовсім не жіночий. Показником власної цінності як коханця у чоловіка служить ступінь задоволення партнерки, і він безперервно стежить за її реакціями, визначаючи, наскільки ж він був хороший. От чому чоловіків дратує, коли жінка ні фізично, ні словесно не дає зрозуміти, як їй було добре з ним. Навіть якщо б ви опустилися до критики, ви не зачепили б його сильніше — відомо, що людей значно більше турбує, коли на них не звертають уваги, чим коли про них відгукуються негативно. Деякі персони намагаються навіть іноді використовувати гру в "сексуальну бездушність", бажаючи покарати партнера, але ця методика недопустима і безперспективна. Отже не соромтеся не тільки спокушати коханого, нашіптувати йому про те, що вам подобається, але і всіляко демонструвати, яке задоволення ви отримуєте від близькості з ним. Само собою, що робити це потрібно щиро.


Категория: Кохання та секс | Просмотров: 1355 | Добавил: in-love | Рейтинг: 3.2/22
In-love
Сподобався Матеріал Тоді Проходьте Регістрацію і оставляйте свій Коментар Ваша Думка Для Нас Важлива.
[ Регистрация | Вход ]
Наші Категорії
Сьогодні пєм За ?
Гороскоп 2011-2012
Статистика Сайта
» Зарег. на сайті
Всього: 72
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» З них
Адмінів: 1
Модераторів: 1
Фотографів: 5
Романтиків: 19
Перевірених: 33
» З них
Хлопців: 22
Дівчат: 50
Ми в Vkontakte
Ми [b]онтакте
Топ 100 Хлопці
Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love
Календарь
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Подробно
Онлайн
У нас Були
Сегодня нас посетило
Погода в Україні
Поиск

Романтичні вірші,романтичні статуси,кохання та секс,романтичні історії
Конструктор сайтів - uCoz