П`ятниця, 29.03.2024, 03:25
Главная | Мой профиль | Выход Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
Меню In-love
Ваш Профіль
Прівєтік, Гость

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Мини-чат
Топ 100 Дівчата
Top * Top * Top_In-Love * Top * Top * Top * Top * Top * Top
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Наша Кнопка
...
Главная » 2011 » Жовтень » 5 » Жінки приховують невірність краще за чоловіків
20:48
Жінки приховують невірність краще за чоловіків
Жінки приховують невірність краще за чоловіків
Перелюбства трапляються скрізь. Проте дослід, проведений у Великобританії, виявив цікаву географічну закономірність. З\'ясувалося, що уміння не попадатися на адюльтері залежить від місця мешкання.
Соціологічне дослідження за замовленням газети Times провів фонд громадської думки Populus. На основі випадкової вибірки було анонімно опитано 1052 жінок і 962 чоловіків старше 18 років.

На сході центральних графств Великобританії у 74% опитаних з числа тих, хто зраджує, партнери дізналися про це. В цілому жінки краще за чоловіків уміють "замітати сліди". Тільки третина зраджуючих жінок (37%) призналися, що партнер дізнався про їх зв'язок на стороні, тоді як на місці злочину попалися половина невірних чоловіків (52%), пише Times.
У вмінні тримати все в таємниці більше за інших досягли успіху мешканки Лондона: попадаються тільки 20% з них. Найчастіше доводиться пояснюватися жінкам з Йоркшира і Хамберсайда: таємне життя 70% з них стає явним. Найгірше зберігають секрети лондонські чоловіки: 55% з тих, хто крутить романи на стороні, говорять, що їх зв'язок був розкритий. Краще всього тримають свої інтрижки в таємниці чоловіка з півночі Англії: тільки у 30% з них партнерки дізналися про зраду. 

Жінки завжди були обережніші, чим чоловіки, в тому, що стосується заховання зрад. Жінки розглядають зраду як емоційну зраду, вважаючи її потенційно руйнівною для відносин з основним партнером. Чоловіки ж частіше вважають, що це "просто секс". Саме тому жінки докладають більше зусиль, щоб приховати зраду, вважає Джулія Коул, одна з ведучих у Великобританії фахівців у області відносин. 

Одним з можливих пояснень тієї обставини, що мешканки Лондона так успішно тримають своїх партнерів в невіданні, є відмінність культурних норм в місті і сільській місцевості. "Справа, можливо, в тому, що в Лондоні інші соціальні норми, і із-за терпимішого відношення до перелюбств люди менше про це говорять. У маленькому селі це вважається неприйнятним, і чутки швидко розходяться", — вважає Коул. Проте фахівець не змогла пояснити, чому це явище не розповсюджується на чоловіків. 

В ході дослідження, в якому були задіяні 2014 пар, було встановлено, що в цілому по країні 16% жінок і 21% чоловіків колись зраджували своїм партнерам. Більшість з них говорить, що зради руйнівні для відносин. 

Найбільш поширена причина зради формулюється так: "наскучив партнер". Це говорить про те, що британці зазнають труднощі з довготривалими зобов'язаннями, коли з відносин йде "іскра", вважає Коул. "Люди часто помилково вважають, що роман на стороні пов'язаний тільки з сексом, — говорить вона. — Але дуже часто люди заводять коханців, тому що хочуть відчути, що вони особливі для когось і для себе, а їх партнер перестав бачити в них щось особливе".

Опубліковані офіційні дані свідчать про те, що кількість розлучень минулого року досягла піку за сім років, в основному за рахунок чоловіків і жінок у віці 25-29 років.

Категория: Кохання та секс | Просмотров: 2627 | Добавил: in-love | Рейтинг: 2.7/23
In-love
Сподобався Матеріал Тоді Проходьте Регістрацію і оставляйте свій Коментар Ваша Думка Для Нас Важлива.
[ Регистрация | Вход ]
Наші Категорії
Сьогодні пєм За ?
Гороскоп 2011-2012
Статистика Сайта
» Зарег. на сайті
Всього: 72
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» З них
Адмінів: 1
Модераторів: 1
Фотографів: 5
Романтиків: 19
Перевірених: 33
» З них
Хлопців: 22
Дівчат: 50
Ми в Vkontakte
Ми [b]онтакте
Топ 100 Хлопці
Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love
Календарь
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Подробно
Онлайн
У нас Були
Сегодня нас посетило
Погода в Україні
Поиск

Романтичні вірші,романтичні статуси,кохання та секс,романтичні історії
Конструктор сайтів - uCoz