Четвер, 28.03.2024, 11:32
Главная | Мой профиль | Выход Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
Меню In-love
Ваш Профіль
Прівєтік, Гость

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Мини-чат
Топ 100 Дівчата
Top * Top * Top_In-Love * Top * Top * Top * Top * Top * Top
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Наша Кнопка
...
Главная » 2011 » Лютий » 6 » Білизна для нареченої
01:41
Білизна для нареченої
Однією з найважливіших турбот нареченої є вибір весільної сукні, який зазвичай нелегко їй дається. Та сукня, що подобається, сидить не дуже, а те, що ідеально по фігурі, не припало дл смаку. Згадайте, що між вашим тілом та вечільною сукнею є місце ще для чогось - для спідньої білизни. А воно, між іншим, здатне ідеально "посадити" сукню, що прийшлась до вподоби, на вашу фігуру. Тому не потрібно завчасно прощатися з бажаним вбранням - варто поекспериментувати, спробувавши його з різними видами білизни. Таку ж примірку необхідно здійснити і в тому випадку, коли сускню вже обрано, адже навіть бездоганно виглядаюче вбрання можна зіпсувати невиправдано підібраною білизною.

До вибору весільної нижньої білизни варто підійти так само ретельно, як і до вибору самої сукні.

1. Вірно підібрана спідня білизна може вигідно підкреслити усі позитивні якості силуету нареченої і посприяти ідеальній посадці вбрання на фігурі.

2. Кожна жінка знає, як може дратувати незручна білизна. Зандато щільна або простора, зі спадаючими або виглядаючими з під одягу шлейками - така білизна може зіпсувати настрій на цілий день. Про це й мови не може бути у день весілля. На власному шлюбі жінка повинна сяяти від щастя, і ніщо не в змозі відволікати її від цього, а тим більше псувати настрій.

3. Вас чекає попереду перша шлюбна ніч, а це вагомий аргумент, щоб задуматися про купівлю спокусливої шикарної білизни!

Головне правило при втборі весільної білизни: потрібно забути про звички та стереотипи. Цілком можливо, що у повсякденному житті ви звикли до певних моделей та фасонів білизни. Але це зовсім не значить, що воно підійде до вашої весільної сукні.А тому навіть, якщо ви ніколи не носили комбідрес, корсет або пояс для панчох, але вони вігдно підкреслюють вашу фігуру та зручно сидять на вас, то не відмовляйтесь від них лише тому, що це для вас незвично.

До весілля хоч би раз приміряйте весь весільний ансамбль повністю, разом з нижньою білизною, щоб переконатися в сполучуваності всіх елементів. Чи можете ви сказати, що корсаж, що тягне, розділяє фігуру на дві далеко не рівні частини? А чи можна це сказати і про панчохи, що тягнуть? Чи видні під платтям контура поясу з підв'язками або гумка колготок? Раптом опиниться, що тканина вашого весільного наряду наскільки прозора, що ви з таким же успіхом могли його не купувати і здорово заощадили б? Якщо хоч би на одне з цих питань ви відповіли «так», потрібне щось терміново міняти у вашому весільному гардеробі.

Звичні бюстгальтер і трусики, бюстьє чи корсет, боді чи комбідрес, чулки з підв'язками або на резинках - сьогодні у вашому розпорядженні такий вибір спідньої білизни, що дещо поекспериментуваши, можна вибрати дійсно ідеальний комплект. Не забудьте й про найніжнійший та найбільш зворушливий елемент білизни нареченох - весільній підв'язці. І нехай ваш коханий першої брачної ночі належно оцінить ваш смак у виборі спідньої білизни!!!






Категория: Романтичне Весілля | Просмотров: 1488 | Добавил: in-love | Рейтинг: 3.1/19
In-love
Сподобався Матеріал Тоді Проходьте Регістрацію і оставляйте свій Коментар Ваша Думка Для Нас Важлива.
[ Регистрация | Вход ]
Наші Категорії
Сьогодні пєм За ?
Гороскоп 2011-2012
Статистика Сайта
» Зарег. на сайті
Всього: 72
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» З них
Адмінів: 1
Модераторів: 1
Фотографів: 5
Романтиків: 19
Перевірених: 33
» З них
Хлопців: 22
Дівчат: 50
Ми в Vkontakte
Ми [b]онтакте
Топ 100 Хлопці
Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love
Календарь
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Подробно
Онлайн
У нас Були
Сегодня нас посетило
Погода в Україні
Поиск

Романтичні вірші,романтичні статуси,кохання та секс,романтичні історії
Конструктор сайтів - uCoz