П`ятниця, 29.03.2024, 10:01
Главная | Мой профиль | Выход Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
Меню In-love
Ваш Профіль
Прівєтік, Гость

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Мини-чат
Топ 100 Дівчата
Top * Top * Top_In-Love * Top * Top * Top * Top * Top * Top
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Наша Кнопка
...
Главная » 2011 » Серпень » 17 » Дізнайтеся свій секс-стиль по знаку зодіаку!
22:51
Дізнайтеся свій секс-стиль по знаку зодіаку!
Чи допускаєте ви думку, що вашим життям можуть управляти зірки? Адже по знаку зодіаку не складно визначити, як людина фліртує і будує відносини, які сигнали посилає протилежній cтаті. Подивимося, що скажуть зірки про ваш стиль в сексі і людей, що цікавлять вас.

Овен. Плотський, емоційний, імпульсний і пристрасний знак зодіаку. Вас не потрібно довго умовляти і в цьому вашому партнеру повезло – ви спалахуєте вогнем пристрастю, варто тільки піднести сірник. Ці люди знають правила любовних ігор і вміють інтригувати. Не дивлячись на це, овнам нелегко знайти людину, в яку вони дійсно закохуються. Флірт, гра, пристрасть, полювання – ось сама захоплююча і інтригуюча частина відносин. Для вас немає нічого кращого, ніж запаморочливий роман з загостренням пристрастей.

Телець. Представники цього знаку дарують своїм коханим плотські і ніжні дотики. З їх лиця не сходить м'яка усмішка, коли поряд той, хто їм цінний. Але...тельці – майстри сексуальних очікувань і обіцянок. Вам не потрібні натовпи обожнювачів, ви зацікавлені в серйозних відносинах. Якщо ви закохані, у вас прокидається неймовірна пристрасть. Ви готові майже на все заради того, кого любите. І нерідко така самовіддача примушує здійснювати божевільні вчинки.

Близнюки. Чарівний, несподіваний, загадковий і привабливий знак зодіаку. Протилежна стать не може встояти перед гострим розумом близнюків і їх постійною життєрадісністю. У сексі близнюкам характерні постійні експерименти, нові пози і техніка. Не дивлячись на те, що ваша сексуальність піддає вас постійному пошуку пригод, вона просто вражаюча.

Рак. Ці люди непоправні романтики, не дивлячись на те, що по життю постійно шукають якихось задоволень. Але раки не поспішають показувати свій еротизм, ховаючи його глибоко під панциром. Але одного разу ваша сексуальність обов'язково прорветься назовні. Ваша любов надихає на подвиги. Ви – сентиментальні. Ідеальний секс для вас – це фантазія (наприклад, місяць...пляж) і комфортна обстановка (атласні простирадла, свічки).

Лев. Цих людей можна порівняти з ваблячими діамантами на вітрині ювелірного магазина. Ви привертаєте увагу абсолютно всіх, при цьому, не роблячи нічого особливого. Вам не складно завоювати того, хто вам подобається, ви – активна, яскрава людина. У сексі вам потрібно догоджати, але ви досить податливі і гнучкі. Ваші рухи зачаровують партнера. Але ваша улюблена людина зробила все як треба, ви піднесете її до небес. Ви вимогливі в ліжку, але ви багато даєте натомість.

Діва. Ваша чуттєвість і енергія рано чи пізно виривається назовні, не дивлячись на те, що ви стараєтеся її якомога ретельніше ховати під пресом самоконтролю. Протилежна стать відчуває ваші таємні можливості. Холодний розум хоче тримати вас під контролем, але ваші природні інстинкти рвуться назовні. Ви суперечливі. Але раціональна сторона вашої натури може піти на другий план, коли ви впустите людину в світ своїх фантазій.

Терези. Ви плотський, романтичний любитель кохання. У сексі ви немов режисер кіно, для вас важливий кожен кадр – жар повільного спокушання, шампанське, свічки, розкішні видовища. Ви бажаєте викликати захоплення і чарувати.

Скорпіон. Ви пристрасна, жива людина, живете емоціями і взагалі любите жити. Цим ви немов захищаєте себе від обману і зради. Ви можете розкрити свої найкращі інтелектуальні, сексуальні і емоційні якості тільки після того, як довіритеся людині. Вам не знайома втома ні в любові, ні в сексі. Вас обожнюють за сексуальність і вірність.

Стрілець. Ви щедро вивчаєте відкриту енергію сексу, ви – справжня особистість. Ви можете раптом кинутися в еротичну пригоду, оскільки дуже емоційно залежні. Стримати вас може тільки чесність. Вам потрібно багато особистого простору, тому ви не любите прикидатися, одурювати і грати в ігри. І ще, ви ніколи не потерпите того, хто спробує узяти контроль над вашими діями.

Козеріг. Вас завоювати не так вже і просто. Ви можете дати вихід своєму еротизму лише тоді, коли відчуєте себе в цілковитій безпеці. І тоді партнер може здивуватися безмежному бажанню козерога. Вам під силу зберігати вірність і завжди залишатися ніжним. Ваша любов росте разом з тим, наскільки ви можете довірити людині. Ви просто цунамі в сексі і ангел в коханні.

Водолій. Мозок – ось ваша основна ерогенна зона. Вас може збуджувати інтелектуальна прелюдія. Але водолій стає плотським, якщо пристрасть оволодіє ним. Ви ненавидите удавання і брехню і вірите в щирість. Водолії люблять експериментувати. Вони непередбачувані, свавільні і стрімкі. Ви ніколи не дасте себе підпорядкувати, адже ваш девіз – рівність.

Риби. Найважливіше для вас – емоційно-сексуальне ваблення. У сексі риби можуть бути як старанним учнем, так і справжнім спокусником. Також, це відкритий, інтуїтивний і досить розкріпачений знак зодіаку. Ваша головна насолода – різноманітність еротичних можливостей і сексуально-драматичні сценарії. Ви здатні стати ідеальним в ліжку для вашого партнера, оскільки розумієте, що у ваших силах подарувати йому все, що треба.

Категория: Кохання та секс | Просмотров: 1292 | Добавил: in-love | Рейтинг: 3.4/22
In-love
Сподобався Матеріал Тоді Проходьте Регістрацію і оставляйте свій Коментар Ваша Думка Для Нас Важлива.
[ Регистрация | Вход ]
Наші Категорії
Сьогодні пєм За ?
Гороскоп 2011-2012
Статистика Сайта
» Зарег. на сайті
Всього: 72
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» З них
Адмінів: 1
Модераторів: 1
Фотографів: 5
Романтиків: 19
Перевірених: 33
» З них
Хлопців: 22
Дівчат: 50
Ми в Vkontakte
Ми [b]онтакте
Топ 100 Хлопці
Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love
Календарь
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Подробно
Онлайн
У нас Були
Сегодня нас посетило
Погода в Україні
Поиск

Романтичні вірші,романтичні статуси,кохання та секс,романтичні історії
Конструктор сайтів - uCoz