П`ятниця, 29.03.2024, 13:35
Главная | Мой профиль | Выход Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
Меню In-love
Ваш Профіль
Прівєтік, Гость

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Мини-чат
Топ 100 Дівчата
Top * Top * Top_In-Love * Top * Top * Top * Top * Top * Top
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Наша Кнопка
...
Главная » 2011 » Серпень » 24 » Екстренна контрацепція
23:59
Екстренна контрацепція
Екстренна контрацепція


Ніхто не застрахований від випадковостей і кожна з нас, жінок, може потрапити в ситуацію, коли звичайні способи запобігання від небажаної вагітності неможливі або в їх ефективності немає впевненості. Що робити в цьому випадку? Чекати і сподіватися, що цього разу 'пронесе "? Це не найкраще рішення. Кілька днів постійного нервування і досконала невпевненість у кінцевому позитивному результаті цих переживань - не саме правильне використання відведеного часу. Набагато розумніше і правильніше скористатися екстреною контрацепцією.


Що це таке?





У екстрену контрацепцію входять заходи щодо запобігання небажаної вагітності, які проводяться в перші 72 години після незахищеного статевого акту. Є три варіанти проведення екстреної контрацепції:



- Прийняття препарату Постинор - прийняття препарату міфепристон (або гінепрістон) - установка внутрішньоматкової спіралі в перші 5 днів після незахищеного статевого акту.

Спосіб дії

Головна дія в екстреній контрацепції - це порушення перебігу менструального циклу. Тобто придушення овуляції, порушення процесу запліднення.



• Внутрішньоматкова спіраль є чужорідною речовиною, що вводиться в порожнину матки. Її дія заснована на ефекті відторгнення чужорідного тіла, на збільшенні скоротливої активності матки і посилення скорочень маткових труб.



• Дія Постинор заснована на гормональному зриві роботи яєчників, він порушує нормальну роботу ендометрію. Постинор вважається екстреною контрацепцією минулого століття. Він містить ударну, дуже високу дозу гормону левоноргестрелу, яка є найпотужнішим ударом по яєчникам. У більшості випадків з перериванням вагітності відбувається і порушення менструального циклу. Його не можна застосовувати більше 2 разів на рік, і він вкрай не рекомендований жінкам, які ще не родили.



• Гінепрістон (міфепристон) - на даний момент найсучасніший препарат екстреної контрацепції. За своєю суттю є антігормоном, його дія заснована на блокуванні прогестерону та підвищення скорочувальної активності матки. У порівнянні з Постинор він майже не шкідливий, при його застосуванні не відбувається пошкодження яєчників. Гінекологи рекомендують для екстреної контрацепції саме гінепрістон (міфепристон) і в клініці можна провести екстрену контрацепцію цим препаратом.



Яка ефективність

Екстрена контрацепція є достатньо ефективним способом захисту від небажаної вагітності, але в двох випадках зі ста вагітність наступити може.



Протипоказання

Для введення внутрішньоматкової спіралі протипоказань досить багато, у медикаментозної екстреної контрацепції абсолютних протипоказань немає. Але екстрена контрацепція обов'язково повинна проводитися під наглядом гінеколога.

Дуже важливо застосовувати медикаментозну екстрену контрацепцію за схемою, яка рекомендована і витримувати всі терміни. В іншому випадку ефективність екстреної контрацепції сильно знижується



Важливо

Екстрена контрацепція не захищає від інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ або ЗПСШ). Якщо є підозра на зараження ІПСШ (ЗПСШ) необхідно терміново звернутися до, гінеколога.

Категория: Кохання та секс | Просмотров: 910 | Добавил: in-love | Рейтинг: 3.4/28
In-love
Сподобався Матеріал Тоді Проходьте Регістрацію і оставляйте свій Коментар Ваша Думка Для Нас Важлива.
[ Регистрация | Вход ]
Наші Категорії
Сьогодні пєм За ?
Гороскоп 2011-2012
Статистика Сайта
» Зарег. на сайті
Всього: 72
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» З них
Адмінів: 1
Модераторів: 1
Фотографів: 5
Романтиків: 19
Перевірених: 33
» З них
Хлопців: 22
Дівчат: 50
Ми в Vkontakte
Ми [b]онтакте
Топ 100 Хлопці
Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love
Календарь
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Подробно
Онлайн
У нас Були
Сегодня нас посетило
Погода в Україні
Поиск

Романтичні вірші,романтичні статуси,кохання та секс,романтичні історії
Конструктор сайтів - uCoz