П`ятниця, 29.03.2024, 10:34
Главная | Мой профиль | Выход Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
Меню In-love
Ваш Профіль
Прівєтік, Гость

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Мини-чат
Топ 100 Дівчата
Top * Top * Top_In-Love * Top * Top * Top * Top * Top * Top
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Наша Кнопка
...
Главная » 2011 » Вересень » 23 » Як дівчині привернути до себе увагу молодої людини?
20:24
Як дівчині привернути до себе увагу молодої людини?
Як дівчині привернути до себе увагу молодої людини?


Всі відносини між чоловіком і жінкою починаються з флірту. У нас в мозку спочатку закладені певні характеристики, за допомогою яких ми можемо вибрати нашого партнери. Завдяки цьому ми інстинктивно виділяємо вподобаного людини для флірту.

Вважається, що флірт - це форма переговорів, що починається з моменту залучення уваги особи протилежної статі.

Залучення уваги відбувається за рахунок певних жестів, міміки, рухів, більш відомих в психології як мова рухів тіла. Найчастіше це приносить більший результат, ніж прості розмови.

Отже, розберемо ж ці прийоми більш докладно.

Так як дівчині привернути до себе увагу молодої людини?

По-перше, потрібно чітко визначити для себе, який тип чоловіків для дівчини привабливіший. На них то і потрібно концентрувати свою увагу і зусилля. Потрібно чітко зрозуміти для себе, що в ньому приваблює більше: зовнішність чи його внутрішній світ. Часто дівчата, як власне і чоловіки, дивляться тільки на зовнішні характеристики, забуваючи про душу людини і його цінності. А це зовсім немаловажно. Тому не потрібно дивитися лише на зовнішні ознаки, тому що справжні чоловіки найчастіше ховаються не під самою пригожою маскою. Як кажуть, чоловік повинен бути трохи красивішим мавпи. Але звичайно не потрібно впадати в крайності і шукати саме такого. Просто багато жінок вважають, що чим не симпатичніше чоловік, тим він більш імовірно, що проведе своє життя саме з одного обраницею. Хоча завжди бувають винятки. Для правильного визначення типу чоловіка, психологи радять взяти аркуш паперу і записати на ньому чоловічі якості, попередньо розділивши їх на 3 групи. Перша група має складатися з тих якостей, без яких жінка не може обійтися, друга - це бажані якості, а третя - прийнятні ... Психологи рекомендують постійно звертатися до цього списку, коли у Вашому житті з'являється претендент на руку і серце.

По-друге, необхідно налаштуватися на саме знайомство з чоловіком, і тільки потім намагатися привернути до себе увагу молодої людини. Не потрібно постійно говорити, що ось мовляв, пора худнути і шкіра в'яла ...., Так Ви точно його увагу не залучите. Щоб дівчині привернути до себе увагу молодої людини, не потрібно чіплятися за минуле, шкодувати чи соромитися чогось. Важливо, вірити, що у Вашому житті неодмінно з'явиться людина, яка підійде Вам за всіма групами зі списку. А такі є, повірте. Найчастіше проблема в тому, що ми неправильно розставляємо пріоритети і не дивимося на людей, які трапляються нам на шляху. Женіть геть всі негативні думки і емоції. Це Ваша першочергова задача для залучення уваги нового чоловіка. Для цього Ви повинні викласти на аркуші паперу всі погані думки, а потім кинути у вогонь, немов прощаючись з ними. Це дозволить підняти настрій, тому що під час спілкування з чоловіком непростимо сумувати і бути в зневірі. Ведіть себе весело і невимушено. Це найкращий помічник у залученні уваги чоловіка.

По-третє, запам'ятайте, що низька самооцінка - це Ваш ворог, який заважає дівчині привернути до себе увагу молодої людини, женіть його ... Нерішучість породжує страх, страх того, що Вас можуть відкинути, а це ні до чого доброго не приведе! Якщо Ваш новий знайомий не йде на контакт, це ще не означає, що Ви - погана або страшна, ні, просто Ви не в його смаку. Адже і Вам не всі чоловіки здаються привабливими. Так до чого докоряти себе? Будьте самі собою і Ваш молодий чоловік обов'язково підійде до Вас. Продовжуйте пошуки. Ризикуйте і нічого не бійтеся!

Після всього вищесказаного можна залишати свій притулок і йти на пошуки свого судженого. Це може бути будь-яке місце, від вулиці до будь-якого заходу. Корисно в усіх відношеннях відвідувати спортивні клуби, де зазвичай без чоловіків зовсім ніяк. Частіше ходіть в гості і відвідуйте вечірки. Нехай Ваші знайомі знають, що Ви зараз вільні і готові до нових зустрічей. А може у них є і кандидати?

По-четверте, будьте помітні, перебуваючи завжди в центрі приміщення. Але при цьому пам'ятайте про золоте правило флірту - чудовий зовнішній вигляд.

Чоловіки рідко зізнаються, а жінки і не знаю, що їх приваблюють специфічні запахи жінок, на які вони йдуть, наче миші до сирку. І посмішка. О, так! Запам'ятайте одну істину: Ваша посмішка творить чудеса. Посміхайтеся частіше і світ посміхнеться Вам у відповідь.

Категория: Цікаве про кохання | Просмотров: 1375 | Добавил: in-love | Рейтинг: 3.3/19
In-love
Сподобався Матеріал Тоді Проходьте Регістрацію і оставляйте свій Коментар Ваша Думка Для Нас Важлива.
[ Регистрация | Вход ]
Наші Категорії
Сьогодні пєм За ?
Гороскоп 2011-2012
Статистика Сайта
» Зарег. на сайті
Всього: 72
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» З них
Адмінів: 1
Модераторів: 1
Фотографів: 5
Романтиків: 19
Перевірених: 33
» З них
Хлопців: 22
Дівчат: 50
Ми в Vkontakte
Ми [b]онтакте
Топ 100 Хлопці
Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love
Календарь
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Подробно
Онлайн
У нас Були
Сегодня нас посетило
Погода в Україні
Поиск

Романтичні вірші,романтичні статуси,кохання та секс,романтичні історії
Конструктор сайтів - uCoz