Четвер, 02.05.2024, 14:30
Главная | Мой профиль | Выход Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
Меню In-love
Ваш Профіль
Прівєтік, Гость

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Мини-чат
Топ 100 Дівчата
Top * Top * Top_In-Love * Top * Top * Top * Top * Top * Top
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Наша Кнопка
...
Главная » 2011 » Лютий » 6 » Кохання з першого погляду
01:44
Кохання з першого погляду
За часів стародавніх греків, коли боги тісно спілкувалися з людьми, жив на світі маленький хлопчик, син богині любові і вічної юності Афродіти і звали його Ерот – милий пустун, але часом його витівки ставали дуже небезпечними. Цей маленький хуліган розважався тим, що літав серед смертних з цибулею і стрілами і намічав собі жертв, обов’язково парами. Його стріли потрапляли завжди в серце людини, але жертва не вмирала, вона тільки починала нудитися, переживати невиразну, незрозумілу тугу, дивне хвилювання.

Коли юнак, вражений стрілою Ерота, зустрічав таку ж дівчину, між ними миттєво спалахувала любов, при одному тільки погляді один на одного. Багато радості приніс Ерот людям, але також і багато страждань і мук. Здається, до цих пір літає серед нас цей шибеник, граючи з людьми, завдаючи їм то радість, то горе.

Кохання з першого погляду … що це? Чудо? Це так і є, адже ми оточені дивами, тільки не завжди це помічаємо. Найбільш чутливі і романтичні люди хоч раз в житті відчувають таке прекрасне почуття. Коли зустрічаються погляди двох незнайомих людей, звучать перші слова – їм здається, що вони знали один одного багато років, може бути навіть все життя.

А може, в минулому житті вони довго і щасливо любили один одного, і тому так легко і приємно спілкуватися в цьому? Це неймовірне відчуття окрилює, дарує нові, незвичайні враження. Любов володіє величезним позитивним зарядом, а якщо любов виникає з першого погляду, то вся ця міць нападає на людину раптово і в лічені дні змінює її до невпізнання. Дівчина може стати ніжною, м’якою, навіть якщо до цього вона була замкнутою. А чоловік, навіть боязкий, стає сильним і мужнім. Друзі та знайомі не впізнають закоханих, та й самі закохані не впізнають цей світ, який раптом розквітає небаченими яскравими фарбами.

Кохання з першого погляду – позитивне почуття, в період закоханості людина любить не тільки свого партнера, але і всіх оточуючих. Закохані здатні помиритися з ворогами, налагодити зіпсовані відносини з родичами, зачарувати колег і начальство. Кохання з першого погляду часто приводить людину в такий стан, що про нього говорять «Він може гори звернути!» І це дійсно так. Закохані до країв наповнені творчою енергією, у них прокидається жага діяльності, коли поруч немає об’єкта любові, їм постійно треба чимось займатися. Ті заняття, які завжди здавалися нудними і противними, закоханими робляться швидко, із задоволенням, натхненням і любов’ю. Зробити генеральне прибирання у величезній квартирі? Легко!

Однак і чи малі небезпеки таїть у собі така любов. Закохані часто абсолютно не помічають недоліків одне одного, їм притаманно ідеалізувати своїх коханих, хоча раніше вони розуміли, що ідеальних людей не існує. Багато хто говорить, що така любов сліпа. Відкривши очі після декількох тижнів або місяців закоханості, можна виявити, що партнер не такий вже й хороший. Але тепер, коли час бурхливих захоплень залишився позаду, і перша пристрасть вщухла, приходить пора розумного осмислення своєї життєвої ситуації. Може статися так, що вся ця любов справді була помилкою, і, глянувши на свого обранця тверезими очима, дівчина думає «Як же я помилилася!». Не варто себе докоряти. У будь-якому випадку ви були щасливі, так Радійте, згадайте цей час з посмішкою і подякуйте в душі людині, яка подарувала вам це щастя. Все це не проходить безслідно: поселивши у себе всередині радість, ви привернете подальші позитивні події в своє особисте життя. І навпаки, засмутившись, зневажили подумки колишнього коханого, можна назавжди загрузнути в безодні негативу, і залишитися назавжди самотнім і озлобленим на весь світ невдахою.

Якщо ж захоплення трохи вщухли, але немає відчуття повного провалу, треба просто трохи уважніше придивитися до свого коханого. Адже ми знаємо, що ніхто не досконалий, і наш обранець теж не такий скарб, яким здавався зовсім недавно. Будьте поблажливіші до його недоліків, адже напевно і у вас вони знайдуться. Надалі ваша любов може дивним чином вплинути на ваш характер. Виявляючи великодушність, ми й самі стаємо трохи досконаліше.

Якщо вас раптово накрила хвиля любові, якщо радість і енергія бризкає з вас фонтаном, дозвольте собі насолодитися цим почуттям! Повірте, це трапляється не так вже й часто, і, на жаль, швидко проходить.

Категория: Романтичні Історії | Просмотров: 1119 | Добавил: in-love | Рейтинг: 2.5/26
In-love
Сподобався Матеріал Тоді Проходьте Регістрацію і оставляйте свій Коментар Ваша Думка Для Нас Важлива.
[ Регистрация | Вход ]
Наші Категорії
Сьогодні пєм За ?
Гороскоп 2011-2012
Статистика Сайта
» Зарег. на сайті
Всього: 72
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» З них
Адмінів: 1
Модераторів: 1
Фотографів: 5
Романтиків: 19
Перевірених: 33
» З них
Хлопців: 22
Дівчат: 50
Ми в Vkontakte
Ми [b]онтакте
Топ 100 Хлопці
Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love
Календарь
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Подробно
Онлайн
У нас Були
Сегодня нас посетило
Погода в Україні
Поиск

Романтичні вірші,романтичні статуси,кохання та секс,романтичні історії
Конструктор сайтів - uCoz