Четвер, 28.03.2024, 20:39
Главная | Мой профиль | Выход Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
Меню In-love
Ваш Профіль
Прівєтік, Гость

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Мини-чат
Топ 100 Дівчата
Top * Top * Top_In-Love * Top * Top * Top * Top * Top * Top
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Наша Кнопка
...
Главная » 2011 » Серпень » 16 » Пози в сексі
16:12
Пози в сексі
Пози в сексі

Існує незліченна кількість варіантів того, яким чином можна займатися сексом. У стародавніх персидських рукописах налічується більше 400 одних тільки сексуальних поз, хоча деякі з них вимагають спеціального спортивного тренування, величезної життєвої сили і гнучкості. Проте ми не збираємося вдаватися в найдрібніші подробиці. У цьому розділі ми маємо намір поговорити тільки про ті пози, які принесуть безперечне задоволення більшості наших читачів.

Наприклад, така поза, коли обидва партнери лежать на боці, дуже комфортна для обох партнерів і дає жінкам більше можливості контролювати сексуальну активність партнера. Правильний вибір пози в сексі може сильно збільшити відчуття, що випробовуються жінкою, і зробить її оргазм вірогіднішим. Всі ми відрізняємося один від одного не тільки завдяки своїм зовнішнім даним. Чоловіки відрізняються від жінок іншою будовою тіла і анатомією геніталій. Тому часто одні пози нам здаються зручними, а інші - ні. Також існують деякі пози, які зручні для вагітних жінок.

Ряд опитувань, недавно проведених в США і Великобританії, показав, що приблизно дві третини жінок мають схильність регулярно фантазувати на теми любові. У цих фантазіях жінки представляють себе в ситуаціях, відмінних від тих, до яких вони звикли, а іноді навіть з іншою людиною. І в той час, коли вони займаються сексом з своїм партнером, вони також можуть представляти себе бозна-де і з ким. Такі фантазії жінок не слід сприймати як незадоволеність своїм партнером. Жінки часто вдаються до фантазій, щоб підвищити своє сексуальне збудження і випробувати від сексу гостріші відчуття. Чоловіки також іноді люблять пофантазувати, і деякі сексуальні позиції вельми розташовують до цього. Сама інтимна поза в сексі, при якій партнери лежать лицем до лиця, як правило, створює атмосферу найбільшої близькості між партнерами. Деякі відкритіші пози, зокрема ті, в яких один партнер знаходиться позаду іншого або коли обидва партнери лежать на боці, відкривають більше можливостей для сексуальних фантазій.

Деякі сексуальні пози підвищують шанси зачати дитину. Проте жінка може завагітніти в будь-якій позиції, якщо сперма потрапляє в піхву, включаючи і позу, коли обидва партнери стоять. Є тільки два варіанти, які виключають вагітність: використання відповідних контрацептивів і постклімактеричний стан жінок. Проте крім вагітності існує ще і ризик передачі венеричних захворювань, якщо немає упевненості, що партнери не зраджують один одному. Якщо ж такий ризик існує, то краще використовувати відповідні контрацептивні засоби.

Хвороба або ослаблення організму значно обмежує партнерів у виборі сексуальних поз. Але в цьому випадку вони можуть покладатися на своє чуття, яке завжди підкаже їм, що можна і чого не можна. Відомо, що пари, де один з партнерів випробовує якесь нездужання або хворий, надзвичайно винахідливі і знаходять такі оригінальні сексуальні рішення, які дають їм можливість вести дуже активне сексуальне життя і одержувати від цього величезне задоволення. Це урок для всіх нас - експериментуйте, і тоді ви дізнаєтеся, що дійсно подобається кожному з вас або вам обом. Характеристики деяких сексуальних поз, які розглядаються далі в цьому розділі, призначені в основному для новачків в сексі.

Пози типу "чоловік зверху"
Поза, в якій чоловік знаходиться вгорі, насправді є "місіонерською" позою, при якій пара лежить лицем один до одного, і при цьому чоловік знаходиться поверх жінки між її злегка розставлених ніг. Ця поза дуже добре відома і використовується частіше за інших. Слово "місіонерська" прийшло, ймовірно від місіонерів в південній частині Тихого океану, які не заохочували сексуальних фантазій своїх підопічних і прагнули нав'язати їм певний стереотип, який обмежував їх уяву. Така поза також зручна тим, що для неї не потрібно багато місця. Вона придатна для занять сексом, скажімо, під ковдрою під час зимових холодів.

Коли чоловік знаходиться вгорі, то він має більше можливості контролювати статевий акт, а жінка при цьому повинна розставити ноги, щоб дати чоловіку можливість увійти до неї. Звичайно, жінка під час статевого акту не обов'язково залишається нерухомою і може змінювати положення ніг.

Місіонерська поза забезпечує більший контакт між партнерами, але при цьому не сприяє кліторальній стимуляції жінки, а чоловіка вона швидко стомлює із-за великого м'язового напруження, яка викликана необхідністю підтримувати себе, спираючись в цьому положенні на лікті. Крім того, таке положення заважає партнерам стимулювати один одного сексуально. Коротше кажучи, така поза не дає обом партнерам можливості проявити свої сексуальні здібності. Іноді в такій позиції жінки можуть стимулювати свій клітор рукою, хоча часто вважають за краще не робити цього. Але така поза дозволяє жінкам зводити ноги разом в той час, коли пеніс партнера знаходиться в її піхві, і таким чином стискати піхву навколо нього, поки він рухається вгору і вниз. Це приносить задоволення обом партнерам, тому що забезпечує достатню стимуляцію вагінальних губ і клітора жінки і забезпечує м'яке стискання головки пеніса чоловіка. Якщо ж жінка зігне ноги в колінах, то це відразу дає значно більше можливостей для сексуальної стимуляції. Якщо при цьому жінка володіє певною гнучкістю тіла, то вона може, обвивши ноги навколо поясниці партнера розгойдуватися назад і вперед, забезпечуючи в той же час своєму партнеру умови для більш глибокого проникнення в піхві. Крім того, жінка може покласти ноги на плечі партнера і стулити ступні своїх ніг у нього за шиєю, коли він рухається вгору і вниз, це змінить напрям руху його пеніса. У такому положенні звичайно відбувається непряма стимуляція клітора, яка в цьому випадку ефективніша, чим при інших позах.

Поза "лицем до лиця" для глибшого проникнення. Найбільш сміливі і гнучкі жінки можуть змінювати її, якщо покладуть свої литки на плечі партнера і стулять ступні навколо його шиї.

Відкритішою буде поза, при якій жінка лежить на спині (на ліжку, столі або іншій поверхні, розташованій на зручній висоті), а чоловік стоїть або опускається на коліна між її ніг. Така поза дозволяє чоловіку увійти до піхви, знаходячись лицем до своєї партнерки і залишаючи при цьому руки вільними. Таким чином чоловік має можливість стимулювати клітор жінки або дотягнутися до її грудей. Іншою позою, яка принесе задоволення обом партнерам, може бути та, в якій чоловік підводить таз своєї партнерки для того, щоб дати собі можливість змінювати кут, під яким пеніс входить в піхву.

Пози типу "жінка зверху"
Такі пози мають деякі специфічні особливості. Жінки вважають, що така поза дає їм можливість контролювати глибину проникнення і частоту поштовхів, по яких її партнер може одержати уявлення про те, що їй більше подобається (перевагу якого ритму рухів вона віддає, яка інтенсивність руху їй підходить і т.д.). Жінки часто віддають перевагу цій позі також і з тієї причини, що так вони швидше досягають стану оргазму. Проте така поза швидко стомлює жінок, і вони можуть навіть не помітити, як втрачають контроль. Вважається також, що жінкам подобається ця поза ще і тому, що дозволяє їй не дивитися на свого партнера і вдаватися до сексуальних фантазій під час занять сексом. В той же час її партнер у цей момент знаходиться в дуже вигідному положенні, оскільки має можливість дотягнутися до внутрішньої частини стегон жінки, сідниць і області геніталій, а якщо вона обернеться в його сторону, то він може розглядати її груди і навіть пестити її. Для чоловіків ця поза хороша тим, що він може зволікати настання оргазму. Ця поза застосовна в тих випадках, коли жінка вагітна або її партнер набагато важчий за неї. Звичайно, така поза припускає, що чоловік повинен мати сильну ерекцію, інакше жінка буде безсила що-небудь зробити. Тому переважно, щоб чоловік використовував для цієї пози уранішню ерекцію, яка звичайно сильніша, ніж нічна або вечірня відповідно до відомої приказки: "Краще бути вранці першим, чим останнім вечором".

Однієї з найпоширеніших поз, в яких жінка знаходиться вгорі, є поза, коли жінка сидить зверху на чоловіку, а чоловік лежить на спині. У цій позі обидва партнери володіють достатньою можливістю контролювати ситуацію і забезпечувати сексуальну стимуляцію ерогенних зон один одного. Чоловік в такому положенні може розглядати груди жінки, її геніталії, бачити, як пеніс входить в її піхву. Коротше, обидва партнери мають можливість пестити тіло один одного.

Знаходячись в даному положенні, жінка може відвернутися від свого партнера таким чином, що її обличчя буде обернено у бік сідниць. В цьому випадку перед чоловіком відкривається грандіозний вигляд на його власний пеніс, що рухається усередині піхви, в той час, як сама сексуальна стимуляція пеніса проходить дуже ненав'язливо, що дозволяє чоловіку контролювати момент настання оргазму. Ця позиція також дає обом партнерам можливість вдаватися до сексуальних фантазій.

Це, мабуть, одна з найбільш інтимних поз типу "лицем до лиця", і вона відрізняється від місіонерської тим, що зверху знаходиться жінка. Така поза вимагає узгодженої ритміки рухів обох партнерів, яка забезпечить інтенсивну стимуляцію для них, оскільки обидва прагнуть довести себе до оргазму. При цьому різко зростає навантаження на м'язи тулуба і стегон. Цю позу можна розвинути, якщо чоловік згинає ноги і піднімає їх вгору за спиною партнерки. При розгойдуванні назад і вперед пеніс чоловіка ковзає по піхві партнерки.

Пози типу "вхід ззаду"
При такій позі чоловік знаходиться позаду жінки і може увійти до її піхви. Ця поза не має нічого спільного з анальним сексом. Найбільш використовуваною зі всіх цих поз є так звана собача, коли жінка стоїть навколішки і спирається на руки, а чоловік, також стоячи на колінах, входить в її піхву ззаду. У іншому варіанті цієї пози жінка також стоїть навколішки і спирається руками об поверхню, розташовану на певному рівні, а чоловік стоїть і входить в неї ззаду. Така поза забезпечує високий коефіцієнт тертя пеніса і піхви і сприяє глибшому проникненню пеніса всередину піхви. Проте ця поза вимагає особливої обережності від чоловіка, оскільки дуже глибоке проникнення може викликати у жінки больові відчуття.

Відома також поза, при якій обидва партнери стоять, а жінка нагинається і тримається руками за якийсь стійкий предмет. Деякі жінки вважають, що такі позиції дуже "тваринні", що вони принижують їх гідність і в них немає нічого романтичного. Правда, є і такі жінки, які здатні пофантазувати і на цю тему, наприклад, представити себе левицею, а свого партнера - левом, самцем.

Проте вважається, що пози, при яких чоловік входить в жінку ззаду, приносять обом партнерам величезне задоволення і при цьому не можуть пошкодити навіть жінкам на великому терміні вагітності.

Пози типу "обидва на боці"
Пози, при яких обидва партнери лежать поряд на боці, забезпечують стійке положення і дають можливість без напруження займатися сексом протягом досить тривалого часу і насолоджуватися близькістю один одного. Поза, при якій чоловік знаходиться позаду партнерки, називається "ложки", тому що при цьому тіла партнерів можуть тісно притискатися один до одного, як би зливаючись в єдине ціле (як ложки на підносі). При такій позі немає прямої стимуляції клітора жінки, але руки її партнера вільні і можуть при необхідності дотягнутися до нього. Відстань між верхніми частинами тіл при цьому як би регулює глибину проникнення пеніса в піхві. Багато пар віддають перевагу цій позі в ліжку вночі, коли обидва партнери відчувають себе розслаблено і збираються спати.

Більшість таких поз забезпечують вхід в піхві партнерки збоку, що звичайно приносить задоволення обом партнерам і вносить різноманітність в заняття сексом. При позиції з французькою назвою Shalon (шале) обидва партнери лежать на боці, і чоловік ногами обхвачує стегна жінки зверху і знизу. У такому положенні можливо навіть повне проникнення. А якщо при цьому жінка змінюватиме кут положення ніг, то вона випробує цілу гаму приємних і різноманітних відчуттів. Таке положення добре і тим, що дає партнерам можливість цілуватися рот в рот і при цьому дивитися один одному в очі. Багатьом жінкам подобаються такі (і схожі) позиції, тому що вони не обтяжливі, приємні і сприяють досягненню ними стани оргазму.

Пози, в яких обидва партнери сидять
При такій позі жінка сідає на коліна чоловіка. При цьому пеніс чоловіка повинен знаходиться в стані ерекції. Ця поза ідеально підходить для того, щоб удатися до неї, усамітнившись у себе удома. Її суть можна висловити "танець на колінах". Така поза дуже еротична, якщо один або обидва партнери частково роздягнені. При іншому варіанті цієї пози партнери сидять лицем один до одного, що забезпечує близький контакт під час сексу. Все фізичне навантаження при такій позі лягає на чоловіка, а жінка не контролює ритм і динаміку рухів. Проте чоловік часто відчуває себе скутим настільки, що не може робити зайвих рухів. Коли жінка сидить спиною до партнера, то у неї є можливість контролювати ритм рухів, проте часто це дуже стомлює її. Перевага такої пози в тому, що вона дозволяє партнеру, чиї руки залишаються вільними, здійснювати сексуальну стимуляцію грудей і генітальної області партнерки.

Одна з найпопулярніших поз цього типу - та, в якій чоловік сидить на ліжку або дивані, а жінка сідає верхи на нього. Така поза може бути використана, коли партнери втомилися від попередньої пози. Перевага її в тому, що вона дозволяє при перевороті перейти до пози на зразок "шале".

Пози, в яких обидва партнери стоять
Пози цього типу для тих, кому подобається все незвичайне, або для тих, кого на мить засліпила пристрасть. Такі пози дуже виразні і інтенсивні по своєму фізичному навантаженню, якщо тільки в потрібний момент поряд не опиниться яка-небудь стіна. Звичайно труднощі в позах такого типа бувають із-за різниці в зрості чоловіка і жінки. Для того, щоб справитися з такими труднощами, партнери можуть підвестися на пальці або зігнути ноги в колінах. Якщо чоловік володіє достатньою фізичною силою, то жінка може підняти ноги і схрестити їх у нього за спиною. При цьому чоловік підтримує її за сідниці. У випадку якщо поряд опиниться яка-небудь стіна, то жінка може притулитися до неї, що зробить положення обох партнерів вельми стійким. Для того, щоб чоловік зміг увійти до піхви, жінка повинна підвести ногу і небагато вивернути її. Оскільки таке положення дуже незручне для жінки, то вона може потім опустити ногу або загнути її за тіло партнера.

Категория: Кохання та секс | Просмотров: 8018 | Добавил: in-love | Рейтинг: 3.0/25
In-love
Сподобався Матеріал Тоді Проходьте Регістрацію і оставляйте свій Коментар Ваша Думка Для Нас Важлива.
[ Регистрация | Вход ]
Наші Категорії
Сьогодні пєм За ?
Гороскоп 2011-2012
Статистика Сайта
» Зарег. на сайті
Всього: 72
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» З них
Адмінів: 1
Модераторів: 1
Фотографів: 5
Романтиків: 19
Перевірених: 33
» З них
Хлопців: 22
Дівчат: 50
Ми в Vkontakte
Ми [b]онтакте
Топ 100 Хлопці
Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love
Календарь
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Подробно
Онлайн
У нас Були
Сегодня нас посетило
Погода в Україні
Поиск

Романтичні вірші,романтичні статуси,кохання та секс,романтичні історії
Конструктор сайтів - uCoz