Субота, 20.04.2024, 10:31
Главная | Мой профиль | Выход Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
Меню In-love
Ваш Профіль
Прівєтік, Гость

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!

Мини-чат
Топ 100 Дівчата
Top * Top * Top_In-Love * Top * Top * Top * Top * Top * Top
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Наша Кнопка
...
Главная » 2011 » Жовтень » 5 » Психологія відносин: 19 таємних і явних бажань чоловіка
20:57
Психологія відносин: 19 таємних і явних бажань чоловіка

Психологія відносин: 19 таємних і явних бажань чоловіка

Чоловіки… такі дивні істоти! Начебто ми всі з однієї планети, і походимо з одного і того ж роду (людського), а часом здається, що зовсім-зовсім різні. І справа тут зовсім не в статевих ознаках: первинних або вторинних. Справа в думках, вчинках, бажаннях. Те, що жінкам здається дуже дивним, часом забороненим, дивовижним, незрозумілим, для чоловіків є цілком природним і нормальним. Яка причина в тому, що це відбувається? Чому ми такі різні в своїх проявах?

Ах, як хотілося б, напевно, жінкам, хоч раз прочитати думки чоловіків, підслухати, про що вони думають, що бажають насправді в глибині душі. Можливо, якби жінка довідалась про це - це багато що прояснило б в непростих відносинах чоловіка і жінки. А, можливо, і навпаки, зробило б чоловіків для них ще більшою загадкою. Але, оскільки залізти в мозок кого не будь фізично неможливо, доведеться трішки поміркувати.

Що ж насправді хочуть чоловіки? Про що вони мріють? Якою уявляють собі ідеальну супутницю і своє життя з нею? У всьому цьому і ще багато чому іншому нам з вами і треба розібратися.

Відразу хочу попередити мужчин: це не спроба дискредитувати чоловіків за їх чоловічу сутність, це всього лише прагнення допомогти жінкам хоч трохи розібратися в наших (чоловічих) мотивах і бажаннях.

Отже, почнемо по порядку

1. Як ми знаємо, у всіх людей є потреби першого рівня (їжа, сон, продовження роду) і потреби другого рівня (самореалізація, любов, дружба). Чоловіки з цього правила виключення не складають, і тому насамперед для нормального існування чоловікам потрібна їжа, як би банально це не звучало. Коли чоловік приходить з роботи втомлений і голодний, єдине, до чого зводяться всі його думки – це гаряча смачна вечеря. І краще забезпечити цим коханого, тому що якщо вгамовані потреби першого рівня, можна переходити до реалізації другого, а там вже почуття чоловіка до вас будуть повною мірою задіяні.

2. Чоловіки по своїй суті вічні борці, активісти, здобувачі. Вони заробляють гроші, беруть на себе відповідальність за рішенням складних питань, контролюють ситуації на різних фронтах життя. Їх життя проходить в шаленому ритмі. Але, не дивлячись на всю цю видиму метушню, їм хочеться, щоб у них був дім, в який вони завжди можуть повернутися, і в якому їх завжди чекатимуть. У своєму будинку чоловікові хочеться відійти від мирської суєти і насолодитися спокоєм сімейного життя. От чому чоловіче населення планети так цінує жінок, які уміють підтримувати сприятливу атмосферу в домі.

3. Ще одне головне бажання, як би скептично не сприймали це жінки, - бажання залишити після себе слід. Які би не були легковажні чоловіки по молодості, все одно вони хочуть (нехай навіть самі того не розуміючи до певного віку), щоб у них були діти. Причому, саме БУЛИ, питання виховання тут не стоїть.

4. Для того, щоб були діти, потрібно їх якимсь чином завести, тому одним з головних бажань-інстинктів чоловіків є потреба в сексі (у очах жінок це бажання здається єдиним). Причому сліпа потреба, біологічна. Секс чоловікові необхідний, як повітря, вода або їжа. Якщо у чоловіка довго не було сексу, він стає злим, дратівливим, агресивним, тому краще, щоб в цьому не було недостатку.

5. Чоловік – це звичайна людина, якій не чуже все живе. Він, так само, як і жінка, прагне до того, щоб відповідати своїй ролі в цьому світі, тобто хоче виглядати могутньо і переконливо. В основному, особини чоловічої статі прагнуть стежити за своєю фігурою в плані збільшення м'язів. Деякі займаються різними видами боротьби. Все це виходить з бажання самостверджуватися.

6. Із стародавніх, мабуть ще з первісних часів, в чоловікові був закладений інстинкт боротьби. Спочатку це була боротьба за територію, потім за жінку, пізніше за владу і так далі. У малих формах це виявляється в звичайних бійках, у великих і хитромудрих планах і в складних висновках. Але суть від цього не міняється: бажання боротьби, нерідко за допомогою насильства.

7. Боротьба, звичайно, хороша, як процес, але чоловікові важливий результат. Йому необхідно виходити з будь-якої боротьби переможцем, відчувати себе героєм, рятівником душ і доль. Тому частіше давайте своєму коханому відчути себе вашим рятівником від всіляких проблем і напастей. Він відчуватиме себе здатним перевернути гори, а мати поряд такого чоловіка стане для вас, жінок, справжнім задоволенням.

8. Окремим пунктом хочеться відзначити бажання чоловіка перевершувати інтелектом жінку. От чому у вашого коханого завжди є потреба розбиратися в передовій техніці, йти в ногу з прогресом, вміти не тільки зрозуміти якусь новинку, але і пояснити її жінці.

9. Ще однією маленькою слабкістю чоловіків є бажання, що б то не-було, впливати на хід подій, бути явною причиною різних змін. Будь-яких: сімейних, любовних, робочих, політичних і навіть. історичних. Кожен чоловік відчуває себе хоч і маленьким, але дуже значущим центром великого Всесвіту. Так вони відчувають свою головну роль.

10. Бути в суспільстві або над суспільством. Для особин чоловічої статі питання лідерства гостро стоїть з дитинства. Якщо хлопчик не прийнятий однолітками, а тим більше скривджений ними, він дуже нещасний. У юності вони хочуть бути душею компанії, в молодості – босом, і так до безкінечності. Мало хто з них усвідомлює це, але суть від цього не міняється. Якщо чоловік має однодумців, він відчуває себе якоюсь частинкою однієї спільноти, і це говорить йому про те, що в своїх бажаннях він не самотній.

11. Потреба в жіночій ласці, ніжності, турботі. Яким би суворим звіром не здавався чоловік з вигляду, всередині він маленький хлопчик, якому хочеться притиснутися до жіночих грудей і відчути себе потрібним і улюбленим. Чоловіки навіть більше жінок потребують ласки і опіки. Інакше до чого вони повернуться після своїх вічних виснажливих боїв і вічної мирської суєти?

12. Говорячи про жіночу/материнську ласку, не можна обійти стороною і батьківський авторитет. Хлопчик повинен з дитинства бачити перед собою могутню фігуру батька, його тверду позицію, непохитну силу волі, щоб уявляти собі, яким повинен бути справжній чоловік, рівнятися на нього, прагнути до ідеалу. Загалом, наявність авторитету дуже важлива для чоловіка, хоча бажання це рідко нами усвідомлюється.

13. Як і в житті будь-якої людини, для чоловіка дуже важливе фінансове благополуччя. Причому не в плані прожиткового мінімуму, а чим більше, тим краще. Це і зрозуміло, адже якщо чоловік має непогані гроші, які заробляє сам, він вважає себе людиною, що цілком зреалізувалася.

14. Прагнення до пригод – одне з достатньо поширених бажань чоловіків. Не важливо, які це пригоди – у кожного свої поняття про це, головне, щоб грала кров, кипів адреналін.

15. Виходячи з попереднього бажання, можна виділити так само прагнення до змін, відкриттів, і інших подібних заходів. В цілому вони, на щастя, не заважають звичному способу життя.

16. В середні віки у лицарів була потреба служити високому ідеалу. У сучасному світі такий феномен теж має місце. У кожного чоловіка є якась над-мета, до якої він прагне крізь терни життя.

17. Незважаючи на високі ідеали і вічну боротьбу, чоловік хоче інколи тихого безтурботного життя: щоб не турбували жодні проблеми, не було ніяких турбот, щоб можна було жити, як в раю, не прикладаючи для цього особливих зусиль.

18. Кажучи про красиве безтурботне життя, можна додати, що кожен чоловік мріє про шикарну машину. Шикарну - в його розумінні, зрозуміло. Щоб на ній борознити простори всесвіту і щоб услід з заздрісно оберталися суперники, присвистуючи: «Треба ж, яка крута тачка, адже повезло комусь!»

19. І, нарешті, останнє за списком, але далеко не останнє по значущості – це бажання бути коханим! Чоловіки не менше жінок хочуть, щоб їх любили, щоб їх чекали і щоб вони були потрібні. А хто, як не жінки, зможуть допомогти їм в реалізації найголовнішого бажання?


Категория: Кохання та секс | Просмотров: 3233 | Добавил: in-love | Рейтинг: 2.8/25
In-love
Сподобався Матеріал Тоді Проходьте Регістрацію і оставляйте свій Коментар Ваша Думка Для Нас Важлива.
[ Регистрация | Вход ]
Наші Категорії
Сьогодні пєм За ?
Гороскоп 2011-2012
Статистика Сайта
» Зарег. на сайті
Всього: 72
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» З них
Адмінів: 1
Модераторів: 1
Фотографів: 5
Романтиків: 19
Перевірених: 33
» З них
Хлопців: 22
Дівчат: 50
Ми в Vkontakte
Ми [b]онтакте
Топ 100 Хлопці
Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love * Top_In-Love
Календарь
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Подробно
Онлайн
У нас Були
Сегодня нас посетило
Погода в Україні
Поиск

Романтичні вірші,романтичні статуси,кохання та секс,романтичні історії
Конструктор сайтів - uCoz